Vi på Attendo NimbusAkademin vill tacka för året som har gått, och önska dig en god jul och ett gott nytt år!

På Attendo NimbusAkademin håller vi på att slutföra våra utbildningsinsatser för detta år, och förbereda för vårens uppdrag. Det är stor efterfrågan på utbildningar, och vi gläds över att så många vill påbörja eller vidareutveckla sitt arbete med tydliggörande pedagogik baserad på TEACCH-modellen, Sociala berättelser, Kat-kit, med mera.

Nedan ser du några av de utbildningar som vi erbjuder under våren, och fler är på gång så håll koll här på vår hemsida!

 Håll också utkik efter Louise Ardoris nästa bok Andra sätt att nå fram som kommer att släppas under våren, samt Från Kaos till Klarhet-podden vars första avsnitt släpps inom kort.

Att arbeta med tydliggörande pedagogik baserad på TEACCH-modellen

Attendo NimbusAkademins veckolånga grundutbildning är vid det här laget både välkänd och uppskattad av de många som har gått den genom åren. Under fem intensiva dagar varvar vi föreläsningar och teori med praktiskt arbete direkt med personer som har diagnos inom autismspektrum. Oavsett om du har arbetat med tydliggörande pedagogik tidigare eller inte, så kan denna utbildningsvecka vara det som gör att det lossnar på riktigt!

 

Längd: Fem dagar.

Datum: 4-8 februari (ett fåtal platser kvar), 11-15 mars (ett fåtal platser kvar), 6-10 maj samt 16-20 september

Plats: Attendo NimbusAkademin, Skjutbanevägen 31 i Lund.

Innehåll

Vi pratar om TEACCH-modellen – grundtankar och pedagogiska riktlinjer, om NPF och varför tydliggörande pedagogik är så viktigt i vårt arbete. Vi tittar riktigt ordentligt på tydliggörande pedagogik, hur kan det se ut, hur tar vi reda på vad vi ska tydliggöra och hur, alternativ kommunikation, sociala färdigheter och fritidsfärdigheter, hur vi kan förstå och förebygga utmanande beteenden samt hur vi kan arbeta för att se till att personerna i våra verksamheter kan ta del av det samhället har att erbjuda.

Kursdokumentation, lunch, buffé på torsdag kväll samt för- och eftermiddagsfika ingår. Avbokning ska ske 2 veckor innan kursstart för att debitering inte ska ske.

Pris: 11.855:- per plats, ex moms. Vid anmälan av 5 eller fler så får du 10% rabatt på priset.

Sagt om vår grundutbildning:

”Toppenvecka! Känner att vi kommer att kunna utveckla vår verksamhet så mycket!”

”Gedigen och väl genomtänkt kurs med hög kvalitet!”

”Jag kommer att ha nytta av allt, vi har fått nya ögon att se med!”

 

 

 

Related posts