Det har varit ett intensivt år med mycket nyheter och roliga uppdrag. På Attendo NimbusAkademin har vi åter inlett ett samarbete med Certec i Lund, som är avdelningen för rehabiliteringsteknik inom istutitionen för designvetenskaper vid Lunds Tekniska Högskola. Vi har workshopat, träffat studenter och fått ta del av deras inspirerande arbete.
Vi har också vidareutbildat oss både i Sverige och i USA, samt inlett en satsning på utbildningsmaterial. Mer information om det kommer inom kort!

Igår hade vi vårt sista utbildningsuppdrag för året, och anväder resterande dagar 2016 till att umgås med personerna som bor på Attendo Nimbus eller arbetar på vår dagliga verksamhet, samt till att ladda för ett fartfyllt och roligt 2017.

Vi kommer att ha tre grundkurser under våren, den första är fullbokad sedan länge, den andra har ett fåtal platser kvar men på kursen i april kan vi fortfarande erbjuda en del platser. Vi kommer också att fortsätta utbilda inom Attendo, kommuner och andra verksamheter, samt att handleda där vi behövs.

Jag vill passa på att tacka alla våra kunder för ett fint samarbete under 2016, och ser fram emot att träffa er igen nästa år!

Vi önskar er en väldigt god jul och ett mycket gott 2017!

Hälsningar
Louise Ardoris
Utbildningsansvarig Attendo NimbusAkademin

Related posts